Cílem portálu Archtv je propagace té nejlepší České a Slovenské architektury u nás doma i v zahraničí. Zejména v ČR a SR jsou cílovou skupinou pravidelného měsíčního informačního servisu portálu zejména developeři a investoři z řad měst a obcí i další odborníci pracující v oboru stavebnictví.

Koncepce grafického řešení portálu byla vytvořena v souladu s požadavky architektů a jeho struktura i design tomu plně odpovídá. Každá ze sekcí portálu je sestavena z přehledných fotogalerií, do budoucna se s přibývajícím obsahem budou tyto sekce dále rozrůstat.

Filosofií portálu je také úzké propojení tváře architekta s jeho projekty, které jsou umístěny v profilu architekta. Ten je nastaven tak, aby se mohl v budoucnu libovolně rozvíjet o jeho nové, aktuální projekty.

V současné době byla dokončena také přehledná, mobilní verze portálu Archtv, kterou jsme dlouze diskutovali a precizovali. Nyní je hotova a postavena tak, aby jste i ze svých mobilních telefonů mohli v uživatelsky příznivé podobě čerpat informace a inspiraci o práci Vašich kolegů či sledovat Vaši prezentaci v rámci Archtv.


Korespondenční adresa:
Sni s.r.o.
Horní Vršava VII 4475
760 01 Zlín
IČO: 64510042

Tel./fax: 577 431 775
www.archtv.cz, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Copyright ArchTV 2024 & HARO Czech - web pro každého