Rodinný dům Štěchovice

Návrh rodinného domu nahrazuje původní jednopodlažní chatu. Díky malé ploše pozemku a výškovým rozdílům objekt zabírá co nejmenší půdorysnou stopu.

Každé podlaží je slouží vlastní funkci. 1.PP - technické a skladovací, 1.NP - společný prostor, 1.NP - rodiče, 3.NP - děti.

Intimitu vnitřního prostředí a stínění zajišťují závěsy a exterierové předsazené rolety. Výškově dům navazuje na okolní zástavbu, která díky svahu šplhá do výšky.

Lokace: Štechovice u Prahy
Klient: soukromá osoba
Status: studie
Vizualizace: epicvisualisation.com
Autor: Zavoral Architekt
Rok: 2018

Galerie:

Projekt:

Zavoral Architekt

Po absolvování studia na FUA TUL a pracovních stážích založil Tomáš Zavoral v roce 2015 vlastní ateliér.

Tvorba se zabývá samou podstatou záměru a nalézáním souladu mezi zadáním...

© 2018 ArchTV